نان لواش نان ترد و نازکی است که ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود. ریشه و اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.

این نان که در بیشتر نقاط ایران پخته می شود از نان های سنتی و کهن ایرانیان است .برای تهیه نان لواش از آرد سبوس گرفته ، خمیر مایه و مقداری نمک استفاده میشود.

 

خوشمزه ترین مزه ها نان ,لواش ,خمیر ,کهن ,پخته ,میشود ,نان لواش ,پخته می ,می شود ,نان های ,از نانمنبع

آشپزی5 غذای رژیمی و خوشمزه همراه با طرز پخت

چند نوع غذای رژیمی برای شام، ساده و خوشمزه

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

طرز تهیه “شیرینی ماکارون”

طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله

رولت هویج

دسر پان اسپانیا

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سه سوته خرید کن تحویل بگیر ســـــــــ ــــــ ـــــــــویــــــــــ ــــــ ــــــن همه چی موجوده قیمت خرید لوازم یدکی گریدر بهترین ها شهر اندروید فلزیاب تهران وبلاگ بستام عضو کوچکی در راه دیجیتال مارکتینگ Kanafiran