نان لواش نان ترد و نازکی است که ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود. ریشه و اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.

این نان که در بیشتر نقاط ایران پخته می شود از نان های سنتی و کهن ایرانیان است .برای تهیه نان لواش از آرد سبوس گرفته ، خمیر مایه و مقداری نمک استفاده میشود.

 

خوشمزه ترین مزه ها نان ,لواش ,خمیر ,کهن ,پخته ,میشود ,نان لواش ,پخته می ,می شود ,نان های ,از نانمنبع

آشپزی5 غذای رژیمی و خوشمزه همراه با طرز پخت

چند نوع غذای رژیمی برای شام، ساده و خوشمزه

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

طرز تهیه “شیرینی ماکارون”

طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله

رولت هویج

دسر پان اسپانیا

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

The-role-of-advertising-in-business دانلود جدیدترین آهنگ های روز دنیا راهنمای جامع مهاجرت و اخذ اقامت کشور های اروپا شرکت باربری حمل اثاثیه منزل دراصفهان دانلود همه چی عاشق کرتین وال اینستا گام سبز امام زمان