انواع خوراک‌های پلویی در ایران

تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است

امروز قصد داریم دو مدل پلوی خوشمزه و مجلسی رو به شما آموزش بدیم.

  1. میگو پلو
  2. استانبولی پلو

طرز تهیه میگو پلو :


خوشمزه ترین مزه ها پلو ,استانهای ,برنج ,میگو ,خوشمزه ,مدل ,به استانهای ,میگو پلو ,محدود به ,برنج در ,استانبولی پلو ,استانهای شمالی ایرانمنبع

آشپزی5 غذای رژیمی و خوشمزه همراه با طرز پخت

چند نوع غذای رژیمی برای شام، ساده و خوشمزه

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

طرز تهیه “شیرینی ماکارون”

طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله

رولت هویج

دسر پان اسپانیا

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طراحی سایت شرکتی در گیلان ارسال ایمیل تبلیغاتی پرسش مهر شماره20 Seoseoan Blog بهترین سایت زیگ زیگ TehranMusic بهکار نما خرید انواع ترازوی دیجیتال سایت اختصاصی تعبیر خواب